Cooking club
Аспаздық сабақтары оқушылар үшін не үшін пайдалы? Олар тағамдар мен олардың үйлесімділігі туралы пайдалы білім алады; әлемнің әртүрлі тағамдарының ерекшеліктері мен тағам тарихы туралы ақпарат; тамақ пен сусын дайындаудағы маңызды тұрмыстық дағдылар; аспазшы, кондитер, пиццаиоло, сушист мамандықтары туралы түсінік.
1 наурызда Көркем еңбек мұғалімі 6 сынып қыздарымен мастер-класс өткізді.
Біздің мастер-класста оқушылар "Bounty" десертін дайындады. Мастер-класс барысында оқушылар шығармашылық әлеуетін, шығармашылығы мен қиялын дамытты, аспаздық және кондитерлік өнімдерді, десерттерді безендіруді және безендіруді үйренді; ас үй құралдары мен ас құралдарын дұрыс пайдалану; ересектердің еңбегіне алғашқы қызығушылықты, қарапайым еңбек операциялары мен материалдары туралы түсініктерді, аспаз, кондитер мамандығына ерте қызығушылықты қалыптастыру; санитарлық ережелер туралы идеяларды дамытты және қауіпсіз еңбек тәсілдері; тәуелсіздікті, байқағыштықты, еңбексүйгіштікті, адамдарға қамқорлықты дамытты.